Language

Back to Top

Suzuki Marine

De innovaties van Suzuki geven u op elk gebied een voorsprong!

Suzuki staat al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap. Sinds de eerste buitenboordmotor in 1965 van de band is gerold heeft Suzuki zich steeds verder ontwikkeld en levert nu exclusief een complete 4-takt modellenlijn met als topmodel de krachtigste, lichtste en meest compacte 4-takt buitenboordmotor in zijn klasse, de DF300. U bent hiermee verzekerd van de modernste techniek en de meest ultieme ervaring op het water!

Met de komst van de 4-takt markt heeft het van oorsprong Japanse merk Suzuki een enorme ontwikkeling weten door te maken, zowel wereldwijd als in Nederland. Mede dankzij het dealernetwerk van Suzuki behoort zij tot de grootste merken in de Nederlandse watersportmarkt en is wereldwijd marktleider in het 4-takt buitenboordmotorsegment. Met populaire modellen als de DF2.5 en de DF9.9 heeft Suzuki een aantal ijzersterke troeven in haar modellengamma. 

De nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn State-of-the-art voor wat betreft motorontwerp en technologie. Voorzieningen als de elektronische ontsteking en de multipoint sequentiële brandstofinjectie zorgen ervoor dat de motoren gemakkelijk starten en ,erg belangrijk, zeer zuinig met brandstof omgaan. We zijn er dan ook trots op dat onze buitenboordmotoren voldoen aan de strengste milieueisen en dat elke Suzuki garant staat voor welke topprestatie dan ook. 

Suzuki buitenboordmotoren worden standaard zeer compleet afgeleverd inclusief afstandsbediening, tellers, propellor en maarliefst 3 jaar garantie. Kortom de Suzuki buitenboordmotoren zijn zo compleet, dat u alleen maar hoeft te genieten.

Raadpleeg uw Suzuki specialist Scheepvaartwinkel marine bij de keuze van de ideale buitenboordmotor voor uw nieuwe boot. Wij zijn dé aangewezen persoon om u te helpen bij uw keuze voor de juiste buitenboordmotor.

 

Contact & brochures

Scheepvaartwinkel marine is dealer van Suzuki Marine motoren. Wilt u meer informatie? Bekijk het aanbod in onze online shop, of kom langs in de winkel aan de Nieuwe Kade 17 te Arnhem. Telefonische informatie is ook mogelijk, bel met een van onze adviseurs op: 026 44 56 597.

U kunt ook de volgende brochures downloaden:

 

BROCHURE | Suzuki buitenboordmotoren en rubberboten 2018

PRIJSLIJST | Suzuki buitenboordmotoren en rubberboten 2018

BROCHURE | Suzuki genuine rigging parts & Accessories

BROCHURE | Suzuki Collection - Kleding & Merchandise