Language

Back to Top

Scheepvaartwinkel Marine 

Scheepvaartwinkel Marine is groothandel in allerhande nautische scheepsmaterialen. De levering aan cruise- en binnenvaartschepen vindt plaats in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België, Frankrijk en Italië. Via de online shop is het complete assortiment scheepsmaterialen eenvoudig te bekijken en bestellen.

Daarnaast heeft Scheepvaartwinkel Marine een grote winkel en magazijn van 700m2 aan de Nieuwe Kade 17 te Arnhem. Hier kunnen zowel rederijen en schippers als particulieren direct materialen afhalen. Om uw leveringen zo snel mogelijk aan boord af te leveren hebben wij in Wenen een magazijn geopend met de meest verkochte artikelen. Ook hier hebben wij de doelstelling dat wanneer u besteld, wij de materialen nog dezelfde dag aan boord af proberen te leveren.

We hebben altijd zoveel mogelijk materialen in onze winkel en magazijn op voorraad om u niet onnodig te laten wachten. Daarnaast proberen we altijd de prijzen zo laag mogelijk te houden door scherp te onderhandelen met leveranciers en fabrikanten.

Scheepvaartwinkel Marine is een bedrijf dat veel service biedt tegen een zo laag mogelijk prijs.

 

Producten en diensten

Naast het leveren van goederen verzorgt Scheepvaartwinkel Marine ook de levering van smeerolie. Dankzij een mobiel pompstation in al onze wagens kan dit op elke gewenste locatie. Ook vanuit het dependance in Wenen kan smeerolie geleverd worden. Lees hierover meer bij diensten.

Bij vragen staat het team van Scheepvaartwinkel Marine altijd voor u klaar. U kunt ze telefonisch bereiken op 026 445 65 97, per e-mail, fax en via het contactformulier.

 

Voordelen van Scheepvaartwinkel Marine 

Persoonlijke service

Het vakkundige personeel van Scheepvaartwinkel Marine  is op de hoogte van alle (nieuwe) producten in de scheepvaartbranche. Het team gaat regelmatig op bijscholingscursus zodat ze u altijd van het beste advies kunnen voorzien. Of het nu gaat om de aanschaf één artikel of de gehele bevoorrading van een nieuwbouwschip: elke klant wordt met dezelfde passie en gedrevenheid geholpen. 

Smeerolie op locatie

Scheepvaartwinkel Marine heeft een mobiel smeeroliepompstation. Hierdoor kan op de door u gewenste locatie smeerolie geleverd worden. Scheepvaartwinkel Marine is officieel dealer van Total, Mobil en Castrol BP en Shell. Mocht u echter een ander merk smeerolie nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Naast smeerolie levert Scheepvaartwinkel Fuel ook brandstof.

Groot assortiment eigen merk

Het beste voordeel van groot zijn: een voordelige assortiment eigen-merkproducten! Zo heeft Scheepvaartwinkel Marine zijn eigen schoonmaakmiddelenlijn, touwen, schuurpapier én reddingsvesten. Het is dezelfde kwaliteit als een A-merk, maar dan voor een Scheepvaartwinkel prijs. 

Levering aan boord

Scheepvaartwinkel Marine heeft een eigen bezorgdienst. Met een van de vier wagens ontvangt u zonder onnodige vertraging de door u bestelde materialen aan boord! Dankzij de moderne en ruim bemeten bestel- en vrachtwagens zijn ze snel en flexibel bij uw schip. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de door u bestelde goederen en kunt u zich met de hoofdzaken bezighouden. Leveringen tussen Amsterdam en Keulen zijn altijd gratis ongeacht de grootte van de bestelling. Scheepvaartwinkel Marine zal altijd in overleg met u de bestelde materialen bij u aan boord leveren.

Veiligheid staat voorop

Naast alle denkbare nautische apparatuur en scheepvaartmaterialen voert Scheepvaartwinkel Marine ook een uitgebreid assortiment aan veiligheidsproducten. Bijvoorbeeld het nieuwbouwpakket met brandweerpakken, AED-apparatuur, reddingsvesten, ademluchtpakken, EHBO-middelen, bijboten en veel meer. Maar niet alleen voor het leveren bent u bij ons aan het juiste adres maar ook voor het keuren en onderhouden bent u bij ons aan het juiste adres. Het is natuurlijk de bedoeling dat alles wat u aan boord verplicht bent ook werkt. Daarom hebben wij gekwalificeerde mensen in dienst die ook uw buitenboordmotor van het juiste onderhoud voorzien. Wij werken alleen met originele onderdelen. Bekijk hiervoor het kopje boten en buitenboordmotoren.

Groot assortiment A-merken

Scheepvaartwinkel Marine is onder andere dealer van veel A-merken, zoals: Epifanes, Sigma Coatings, Hempel, Nelf,  Tipto-12 touwen, Dreager veiligheid, Besto, Secumar, Gedore, Bosch, Festo, Kärcher, Total, Mobil, Castrol, BP, Shell, Vetus en Suzuki. Dit is slechts een greep van het uitgebreide assortiment van Scheepvaartwinkel Marine. Dankzij het grote magazijn en goede relaties met leveranciers kunnen wij groot inkopen en daardoor kunnen wij u betere prijzen bieden. Dankzij het grote magazijn en een groot assortiment biedt Scheepvaartwinkel Marine ook supersnelle levertijden van minder voor de hand liggende nautische producten.